Webhosting ieftin şi de calitate la interserver.net

De cateva saptamani testez piaţa de gazduire web, caut o alternativa la HostGator care nu mai ofera IP dedicat dintr-un motiv stupid sa zicem, si anume ca s-a epuizat spatiul ipv4… Am obtinut pachete trial pe serverele mai multor furnizori din domeniu, am testat timp de o luna fiecare server cu serviciul de monitorizare oferit de Pingdom si am gasit cel mai bun raport preţ / calitate la www.interserver.net , ca si calitate timpul mediu de raspuns din Romania este de sub 100 milisecunde deoarece serverele lor sunt in USA iar uptime-ul in luna de testare a fost de 100% neasteptat.

Interserver.net ofera IP dedicat la pretul de 1$ pe luna iar prima luna costa doar 1 cent in baza cuponului JUST1CENT introdus in câmpul special la finalul comenzii. Dupa prima luna pretul este de 4.95$ lunar iar la plata in avans au si ceva discount-uri !
Exista un singur pachet de gazduire si nici nu vad motivul pentru care ar trebui sa fie mai multe, deoarece ca are toate resursele sunt NELIMITATE , spatiu, trafic, numar de domenii gazduite, conturi de email, baze de date, etc.

Gazduire la Interserver.net

Daca va intereseaza gazduire pe servere din Romania , atunci recomand Spatiul.RO , raspuns de 9-10 milisecunde din retelele de internet din Romania iar uptime-ul in luna de test a fost 99.82 % asa cum se poate vedea aici : http://status.spatiul.ro/1067043 ceea ce e ok si se incadreaza in standardele normale .

2 comentarii

  1. Incearca hqh.ro/hosting/web , cu doar 0.99 Euro pe luna poti avea un hosting decent, fara limita la nr. de vizitatori. Ieftin si eficient.

  2. DAR cu limita la spatiu, 750 MB ??? wtf ? un wordpress decent in care adaugi cateva zeci de articole cu cateva poze nu se descurca cu 750 MB…. Articolul era despre webhosting NELIMITAT (spatiu/trafic/domenii etc.)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *