reîncarcă-te cu distracţie ! | …………………………. aici găseşti de toate, mai puţin ce ai nevoie


Gazduire la Interserver.net

Stema României a devenit violet !

Am auzit de ne-am saturat despre … flacara violet, celebra deja, si in posturile anterioare, in balada de la radio ZU, in ce am mai postat, in showurile tv, in.. cam tot ce inseamna mass-media. Ei.. asta le cam intrece pe toate ! ia fiti atenti :si i-auziti aici :
Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor, judecătoarea Mona Pivniceru, îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu de încălcarea legii pentru că a modificat în violet stema de la Cotroceni. Totodată, preşedintele de onoare al acestei instituţii, Viorica Costiniu, spune că lucrurile care ţin de reprezentarea României nu pot fi modificate la bunul plac sau la solicitarea unuia dintre preşedinţii care vin la Cotroceni vremelnic.
Pai da, ca asta e presedintele pe care l-au ales romanii care nu traiesc in romania (cu r mic, nu merita efortul unui shift, vorba unui prieten 🙂 ) l-au ales, facand diferenta cei ce nu locuiesc aici , sa-si asume nesabuintza (oricum niciunul nu era mai breaz, dar base… si gaşca lui, ii cam intrec pe toti ).„Culoarea de pe stema ţării nu se schimbă decât în condiţiile prevăzute de lege. Aştept şi eu un comentariu al preşedintelui, o confirmare sau o infirmare, poate preşedintele o să ne propună ca şi steagul să fie violet”, a declarat Norica Nicolai. — ea s-a gasit sa comenteze :))
nu-i cam violet ?

Practic acum ar trebui sa asteptam reactiile sefului statului pentru a putea comentea mai departe pe subiect.
La rândul său, Victor Ponta a declarat că aşteaptă să vadă dacă Traian Băsescu va face schimbări necesare în al doilea mandat al său.

LoL…

· · ·

No comments yet.

Leave a Reply<<

>>