reîncarcă-te cu distracţie ! | …………………………. aici găseşti de toate, mai puţin ce ai nevoie


Gazduire la Interserver.net

Röyksopp nu mai vin la The Mission 2010

Organizatorii The Mission Dance Weekend 2010 au anunţat astăzi ca norvegienii de la Röyksopp nu vor mai participa la ediţia din acest an a evenimentului care va avea loc în perioada 6-7 August 2010.

Röyksopp trebuia să urce pe scenă sâmbătă, 7 August 2010, în aceiaşi zi cu Bogdan, Khidja şi Fatboy Slim. Din nefericire, pe site-ul trupei a fost anunţată anularea participării la evenimentul de la Năvodari. .

La evenimentul care va avea loc pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari vor mixa vineri, 6 August 2010, Tiesto şi Snatt & Vix, iar sâmbătă Fatboy Slim, Khidja şi Bogdan. De efectele vizuale se va ocupa în ambele seri Corruptdream.

The Mission, organizatorii evenimentului, au anunţat pe contul de Facebook că vor face public în scurt timp şi numele artistului/trupei care îi va înlocui pe cei de la Röyksopp în line-up-ul celei de a doua zi de festival. Tot astazi, organizatorii au anunţat că valoarea biletelor deja achiziţionate pentru cea de-a doua zi poate fi recuperata direct de la magazinul/distribuitorul de la care biletul a fost iniţial cumpărat.

The Mission aniversează anul acesta 10 ani de activitate, aşa că toate evenimentele vor fi deosebite din diferite puncte de vedere precum reîntoarcerea lui Fatboy Slim, în cea de-a doua seară a Dance Weekend 0.3.

· ·

No comments yet.

Leave a Reply<<

>>