reîncarcă-te cu distracţie ! | …………………………. aici găseşti de toate, mai puţin ce ai nevoie


Gazduire la Interserver.net

Mr. Bricolage Iaşi – devastat la deschidere

Asa cum n-am mai vazut decat prin marile malluri americane, cand se faceau mega reduceri, si se imbulzeau toti cei care vroiau sa profite de pe urma oricarui chilipir, asa s-a intamplat si la Iasi, la deschiderea celui mai nou magazin Mr. Bricolage din Romania.

Lupta s-a dat pe ghivecele cu flori la 1 RON si pe…bormasinile la super-oferta, la 15 RON, evident, nu de o calitate maxima, dar nici indoielnica.

Am asistat astfel, la un nou episod din categoria „Poftim Cultura” cu care suntem de-acum obisnuiti in aceasta tara, asa cum am vazut ca stiu sa faca romanii si in alte orase, nu numai in Iasi. Frumusetea si efectul evenimentului din Iasi, pe langa faptul ca s-au calcat in picioare, pe langa ca s-au suit pe rafturi in picioare si au aruncat cu diversele obiecte din oferta (ca asta am vazut si-n Bucuresti chiar personal, un alt centru de „maxima” cultura), ei, frumusetea a fost ca … a fost in Moldova ! in Iasi, si asta a fost funny 🙂

Si am ales si un filmulet care mi s-a parut mai reprezentativ, dintre zecile pe care televiziunile le-au postat pe site-urile lor, si bloggerii au facut deja zeci de vizitatori unici :

PS: dati si voi cu ochiul un pic mai jos, poate pun de-o bere 🙂

·

1 comment

  • Kosmy · 22 martie 2010 la 20:31

    :))) da’ si astia de la bricolage mai prosti decat clientii .. puteau sa puna numai flori si bormasini pe rafturi si gata frate toata lumea era multumita. Si daca mai porneau si 2 drujbe pe acolo merita oscar filmuletul asta :))))

Leave a Reply<<

>>