Moştenitoarea imperiului Hilton nu s-a putut abţine şi a făcut amor pe iahtul pe care era musafir

Atracţia fizică dintre Paris Hilton şi iubitul ei e atat de mare, incat nu se pot abţine de la sex nici in public. Cei doi au avut parte de un moment stanjenitor,

foto Northfoto

după ce au fost prinşi făcand amor, la Cannes, in baia iahtului cantăreţului Elton John, care ii invitase la o petrecere.

Paris Hilton, aflată la Cannes, a avut grijă să nu treacă neobservată. După ce a fost surprinsă în ipostaze penibile într-un club, presa britanică a dezvăluit, ieri, că aceasta a fost dată afară de la o petrecere organizată pe un iaht de regizorul David Furnish, soţul lui Elton John, după ce a fost prinsă făcând sex cu iubitul ei, Doug Reinhardt, în toaleta ambarcaţiunii.

Vedeta şi iubitul ei au făcut sex-show în club

“David a întâlnit-o pe Paris într-un hotel şi a invitat-o împreună cu prietenul ei la petrecere. Însă, de cum a ajuns, controversata blondă nu s-a dezlipit de Doug, cu care s-a sărutat întruna şi s-au mângâiat fără să pară stânjeniţi de prezenţa celorlalţi invitaţi”, a declarat o sursă pentru Daily Mirror. În cele din urmă, Paris, înfierbântată, l-a tras pe Doug în toaletă, pentru “câteva momente de intimitate”, unde au fost prinşi de David şi de Elton, care le-au cerut imediat să plece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *