Micii de la Carrefour – otrăvitori !

Specialistii nostri au descoperit de curand ca micii de la Carrefour contin un nivel ridicat de carmin, substanta foarte nociva si daunatoare neuronilor – celulele de baza cerebrale pe baza carora omul gandeste.

Pe de alta parte, aceasta substanta are si alte reactii adverse printre care amintim faptul ca murdareste gratarul, miroase nasol si da o culoare rosiatica micilor clasici, facandu-i atractivi in galantar si dizgratiosi in farfurie.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Alimentelor, Divizia pentru Mici, Frigarui, Halci de Porc si Pulpe la Gratar – ANRDA-DMFHPPG, a declarat insa ca in urma masuratorilor, cantitatile descoperite nu sunt nocive pentru anumite categorii de populatie delimitate din punct de vedere genetic si protejate de genele lor cum ar fi medicii, profesorii, afaceristii precum si alte categorii de intelectuali, insa este extrem de nociva in cazul soferilor de taxi, persoanelor expuse des manelelor si persoanelor de etnie tigani in special.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *