reîncarcă-te cu distracţie ! | …………………………. aici găseşti de toate, mai puţin ce ai nevoie


Gazduire la Interserver.net

Festivalul Berii la Iaşi – 4-10 Mai 2010


„Pentru această solicitare vom face o şedinţă specială, pentru că nu mai dorim aceiaşi ţigăneală în oraş, aşa cum a fost în anii trecuţi. Firma care organizează acest festival ne-a solicitat avizul pentru ca evenimentul să se desfăşoare tot pe Splai Bahlui, între Tudor Vladimirescu şi Grădinari, dar nici nu mai poate fi vorba despre aşa ceva.
Propunerea noastră va fi ca această ediţie să se desfăşoare în afara oraşului, spre complexul Era”, a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei. Festivalul Berii se va desfăşura în acest an în perioada 4-10 Mai 2010.

Pana la urma s-a decis sa se faca in cartierul Mircea cel Batran… fix in mijlocul ţigănelii Iaşiului… in preajma cartierelor muncitoresti Alexandru cel Bun, Nicolina şi Dacia.

· ·

3 comments

  • Bogdan · 5 mai 2010 la 13:45

    un pic cam discriminatoriu articolul dar sunt de acord, multa lume „neadecvata” ce te pune pe ganduri daca sa mergi sau nu

  • Yustyn · 8 mai 2010 la 11:43

    pai ce sa zic ma bucur….pt ca a fost scoasa „tiganeala” oricum am decis sa merg cu prietenii….

  • Admin comment by 777 · 9 mai 2010 la 14:28

    Da, intr-adevar au interzis manelele la aceasta manifestatie, nu pot spune daca e un lucru rau sau bun, insa, ma bucur ca nu am ajuns, pentru ca o serie de oameni au ajuns la spital in urma intoxicarii cu alimente de la acest eveniment…

Leave a Reply<<

>>