reîncarcă-te cu distracţie ! | …………………………. aici găseşti de toate, mai puţin ce ai nevoie


Gazduire la Interserver.net

Emil Boc şi-a ieşit din fire şi a bătut cu pumnul în masă în faţa sindicatelor

Iubitul si bravul nostru conducator, atotputernicul si preamaritul piticot – Emil Boc cel calm, a reusit sa-si iasa din fire, astazi, la masa negocierilor cu sindicatele. Premierul a batut cu pumnul in masa si a tunat „dacă nu vă convine vedeţi-vă de drum” !

Acest incident s-a intamplat la cateva minute dupa ce liderii CNSLR-Frăţia şi cei ai CSDR au intrat in sala. Acestia au anunţat că refuză să participe la întâlnire.

„Am crezut că participăm la negocieri normale. A fost permisă prezenţa reprezentanţilor unor confederaţii care nu aveau legătură cu discuţiile. Premierul ne-a ameninţat, a bătut de mai multe ori cu pumnul în masă, ne-a spus că el este organizatorul, el face regulile şi dacă nu ne convine putem să plecăm. Ne-a spus: Terminaţi cu prostiile astea!?”, a declarat liderul CNSLR Marius Petcu pentru Mediafax.
„Premierul a avut acest tip de reacţie pentru că nu are răspuns la niciuna din probleme noastre. Oricum, noi vroiam să ieşim de la întâlnire dacă nu era luată în calcul problema salariului minim sau Pactul pentru ocupare”, a adaugat Petcu.

In 25 martie sindicalistii au programat un miting in Piata Victoriei incepand cu ora 11, urmat de un mars de protest iar 22 aprilie a fost declarata zi de protest national, cursurile din invatamant fiind suspendate.
.

· · · · · ·

No comments yet.

Leave a Reply<<

>>