4 Lucruri Ciudate Care îți Vor Aduce Noroc la Jocuri, Concursuri și Competiții

casino

Cu toții avem un obiect sau ritual aducător de noroc: un bănuț norocos, șireturi norocoase sau un tricou/obiect vestimentar norocos. Conceptul de noroc este atât de reconfortant pentru că imprimă ideea că majoritatea evenimentelor care au loc în viața noastră sunt aleatoare și le oferă o anumită ordine, deși, în mare parte, acestea sunt în afara zonei noastre de control.

Dacă se întâmplă lucruri rele, ești ghinionist, dar nu trebuie să disperi, deoarece norocul se poate întoarce în orice moment, mai ales cu ajutorul unor astfel de obiecte/obiceiuri aducătoare de noroc. Iată câteva dintre cele mai ciudate astfel de ritualuri care sunt considerate de foarte multe persoane ca fiind generatoare de noroc și pe care te poți baza atunci când joci online jocuri ca la aparate 77777!

Palmele care te “mănâncă”!

Conform celor care studiază arta cititului în palmă și a povestirilor femeilor din secolele trecute, dacă te “mănâncă” podul palmei drepte este un semn “sigur” că îți vin bani. Pe de altă dacă palmă stângă “suferă de mâncărimi suspecte este un semn că banii nu vor veni la tine, ci vor pleca din buzunarul tău. Cea mai bună modalitate de a-ți aminti această distincție importantă dacă te pregătești să joci la jocurile de noroc este „cu dreapta primești, iar cu stânga dai”. Iar dacă ambele palmele te deranjează în același timp, înseamnă, în general, că nu trebuie să mai exagerezi cu cremele ieftine de mână.

Greierii

Greierii sunt foarte asemănători gărgărițelor, deoarece sunt considerați ca fiind aducători de noroc în multe culturi diferite. În special, chinezii consideră că greierii sunt un semn de noroc și i-au acceptat pe lângă și în casele lor, pentru a le putea auzi mai bine „cântecul”. Fără îndoială, fascinația chinezilor pentru greierii este arhicunoscută- a existat chiar și un „ministru al greierilor” în anii 1200 – și chiar au lansat un sport popular de lupte de greieri. În unele părți ale Braziliei, cântecul unui greiere poate semnala un câștig iminent. În general, este considerat de rău augur să omori un greiere; mai ales dacă te gândești că acest lucru este, cu siguranță, un adevărat ghinion pentru acesta. Așa că dacă îți dorești să câștigi la orice concurs sau jocuri de noroc, înconjoară-te de cât mai mulți greieri!

Cutele de la fustă

Potrivit Dicționarului Oxford al Superstițiilor, se credea odată că, dacă fusta unei femei se îndoia, astfel încât să ia forma unui buzunar, femeia urma să primească o rochie nouă. Cu siguranță că acest lucru este destul de plauzibil, deoarece obținerea unei pliuri accidentale în îmbrăcăminte unei persoane pare a fi un motiv foarte bun pentru achiziționarea unui nou obiect vestimentar. Așa că dacă iubitei, soției sau prietenei voastre i se întâmplă un astfel de lucru, așează-te imediat în fața computerului sau a telefonului mobil și începe să joci la un cazinou online. Cu siguranță că urmează să îi cumperi o garderobă nouă!

Scările

Deși sunt considerate aducătoare de ghinion atunci când treci pe sub ele, scările sunt considerate a fi purtătoare de noroc în multe culturi, atunci când nu se sprijină pe un perete. Egiptenii au văzut scările drept căi de acces către ceruri și le-ar fi pus adesea în morminte pentru a ajuta sufletele să ajungă acolo. Apropo, dacă se întâmplă să treci din greșeală pe sub o scară, pentru a rupe triunghiul sacru format de scară și zidul pe care se sprijină, salvează-te de ghinion ținând degetele încrucișate și scuipă de trei ori printre treptele scării. Apoi, scăpat de orice formă de ghinion și cu norocul de partea ta, începe să joci la cazinourile online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *